Wierook van Moeder's geuren


De Moeder’s Geuren is de meest verkochte wierook van Nederland, omdat het de enige wierook is met geuren die ontwikkeld zijn met en voor onze westerse neus. 

Onze wierook onderscheidt zich van andere soorten door haar zachtheid en het gebruik van natuurlijke ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit.* De manier van rollen (masala methode) maakt dat de wierook niet sterk van geur is en niet lang blijft hangen. De wierookgeuren zijn de eerste geuren die met onze smaak voor ogen (neuzen) ontwikkeld zijn. Die eigenschappen maken de wierook geschikt voor ieder huis, elke situatie en voor elk persoon, jong of oud. Onze wierook is uitgegroeid tot een gebruiksartikel dat veel vaste klanten trekt. Wierookliefhebbers kiezen voor de Moeder's (Gouden) Geuren bloemenwierook. 
*In tegenstelling tot de meeste andere wierookmerken gebruiken wij geen chemische toevoegingen, zoals ftalaten. Wij zijn ook het enige wierookmerk dat kan garanderen dat er geen nitromusk verbindingen aan de wierookgeuren worden toegevoegd. 
*door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten produceert onze wierook ook bijzonder weinig rook. Een teken van kwaliteit en het ontbreken van chemische toevoegingen. 

© 2015 - 2021 nessy's way | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel